Târgovişte: Se deschide stagiunea 2009-2010 la Filarmonica Muntenia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Se deschide stagiunea 2009-2010 la Filarmonica Muntenia
Târgovişte: Se deschide stagiunea 2009-2010 la Filarmonica Muntenia

Iubitorii de muzică clasică sunt invitaţi astăzi, de la ora 19,00, la deschiderea stagiunii Filarmonicii Muntenia.

La Amfiteatrul Liceului de Arte „Bălaşa Doamna” în această seară puteţi asista la un medalion „George Gerschwin”. Din programul oferit de orchestra Filarmonicii Muntenia puteţi urmări „Rhapsody in Blue” – pentru pian şi orchestră, „Porgy şi Bess” – suită pentru orchestră şi „Un american la Paris”. Dirijorul orchestrei este Radu Postăvaru iar Csiky Boldisar solist. Spectacolul va începe la ora 19,00 iar preţul unui bilet este de 10 lei.

Târgoviştenii melomani aşteaptă nerăbdători acest eveniment. „Am suferit pe toată perioada verii din cauza pauzei de la filarmonică. Sunt o obişnuită a spectacolelor şi mă destinde foarte tare să mă aflu într-un mediu select şi să ascult cea mai frumoasă muzică”, spune Daniela Popescu, o amatoare de concerte simfonice, în vârstă de 49 de ani.

Filarmonica Muntenia are în stagiunea 2009-2010 spectacole programate pentru fiecare seară de luni, majoritatea acestora fiind ţinute în Amfiteatrul Liceului de Arte “Bălaşa Doamna” iar la ocazii speciale în Aula Universităţii Valahia, situată pe Centrul Vechi.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite