Fetiţă lovită pe DN 71, de o maşină, pentru că aleea pietonală era acoperită cu zăpadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă de 10 ani a ajuns în stare gravă la spital, cu mai multe traumatisme, după ce a fost lovită în plin de un Logan, în timp ce se îndrepta către şcoală. Micuţa se afla într-un grup de mai mulţi elevi şi se deplasau pe Drumul Naţional 71 întrucât aleile pietonale sunt acoperite de zăpadă.

Accidentul a avut loc în această dimineaţă, în localitatea dâmboviţeană Ilfoveni. Şoferul povesteşte că fetiţa se deplasa foarte aproape de marginea drumului, împreună cu alţi elevi, iar la un moment dat, i-a sărit în faţă. “Pur şi simplu s-au alergat şi a vrut să traverseze în partea cealaltă fără să se asigure”, a declarat Cristi Filipescu.



Micuţa a fost transportată la spital cu o Ambulanţă în stare gravă. “ Fata prezintă un traumatism cranio- cerebral închis şi se pare, o fractură de femur. În momentul acesta se fac investigaţii radiologice şi imagistice”, a declarat dr. Carmen Marcu, directoarea medicală a Spitalului Judeţean din Târgovişte.



Potrivit poliţiei, şoferul, un bărbat de 35 de ani este acum cercetat pentru vătămare corporală din culpă. În urma testării cu etilotestul, s-a stabilit că acesta nu a consumat alcool.

image
image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite