Femeia din spaţiul digital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia din spaţiul digital
Femeia din spaţiul digital

În 2012, internetul ocupă un loc central în viaţa noastră socială, economică şi politică. Însă, pentru a-şi atinge întregul potenţial, internetul şi spaţiul digital trebuie să ţină cont într-o mai mare măsură de abilităţile, interesele şi puterea de cumpărare a femeilor.

În calitate de vicepreşedintă a Comisiei Europene, de femeie şi, în acelaşi timp, de comisar responsabil cu politica digitală în UE, mă alătur femeilor din spaţiul digital şi subscriu la această declaraţie, în preajma Zilei Internaţionale a Femeii. Înscrieţi-vă şi dumneavoastră pe lista semnatarilor!

Dacă doriţi să subscrieţi la această declaraţie, trimiteţi-ne un e-mail infso-it-girls@ec.europa.eu sau scrieţi un tweet cu tagul #digitalheroines.

DECLARAŢIA FEMEILOR DIN SPAŢIUL DIGITAL

Emanciparea femeilor şi recentele evoluţii din domeniul tehnologiilor digitale au contribuit la edificarea unei lume mai bune.

A sosit momentul să punem aceste două revoluţii pe acelaşi plan. Am auzit de legea lui Mooredar ce-ar fi dacă am promova o lege mai favorabilă femeii? Tehnologia nu ar trebui să fie o lume a bărbaţilor. Nu doar ei pot fi guru sau eroi în acest domeniu.

Trăim în era digitală şi spaţiul digital se adresează tuturor. Nu-i credeţi pe cei care vă spun altceva.   

Europe Direct Târgoviște

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite