Târgovişte: Familia inginerei de la Mechel a primit tot 8.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Familia inginerei de la Mechel a primit tot 8.000 de lei
Târgovişte: Familia inginerei de la Mechel a primit tot 8.000 de lei

Trupul Adrianei Rizea se întoarce, după aproape o lună, în satul unde a locuit, din păcate fără suflare. Conducerea Mechel a oferit familiei 8.000 de lei pentru înmormântare.

Familia Adrianei Rizea, inginerul tehnolog de la Mechel, a primit, ieri, din partea conducerii întreprinderii 8.000 de lei, pentru înmormântare, aceeaşi sumă ca şi familia lui Ion Bucur, muncitorul mort la o săptămână de la accidentul de muncă din 8 august.

Sindicatul Metalurgistul a reuşit să mai obţină de la Crucea Roşie încă 1.500 de lei, bani care urmează să fie acordaţi familiei în zilele următoare. De altfel, acelaşi ajutor a fost trimis şi familiei lui Ion Bucur.

Deocamdată, nu s-a stabilit ziua în care va avea loc înmormântarea. 

Mai citeşte:

EXCLUSIV: Inginera de la Mechel a murit aseară din cauza unor complicaţii


ŞOC! 8.000 de lei, preţul unei vieţi la Mechel

ŞOC! Ion Bucur părăseşte, astăzi, spitalul între patru scânduri


Conducerea Mechel aruncă vina în spatele angajaţilor


Solidaritate în rândul angajaţilor de la Mechel

Incidentul de la Mechel nu mai este considerat accident colectiv

Explozie la Mechel Târgovişte

Trupul va fi dus la Gura Ocniţei

Adriana Rizea, inginerul tehnolog de la Mechel, părăseşte, astăzi, spitalul pentru a pleca pe ultimul drum. Trupul acesteia a fost dus la Institutul de Medicină Legală, iar astăzi va ajunge la Gura Ocniţei, comuna unde a locuit.

Aceasta şi-a pierdut viaţa luni seara, după aproape o lună de suferinţă. Adriana Rizea a fost internată încă de pe 8 august, ziua producerii tragediei de la Mechel Târgovişte, la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Acolo, a fost supusă la două intervenţii chirurgicale de excizare a pielii arse, în urma suflului de var încins care a surprins-o, şi de transplant de piele. După ultima intervenţie au apărut complicaţii, i-a scăzut tensiunea, a făcut hemoragie şi nu a mai putut fi salvată. Ştirea publicată de Adevărul a stârnit imediat reacţiile cititorilor. 

“La Târgovişte, s-a aranjat ca acest tragic accident să nu fie declarat ca accident de muncă. Aceasta nu e o ţară, e o cocină dată, aproape de pomană, unor hoţi/criminali/trădători, cu o populaţie decimată de această mână de mameluci”, scrie Cristian pe site-ul www.adevarul.ro.

O altă cititoare care a dorit să rămână anonimă întreabă: “Pe cineva de la Mechel deranjează acest lucru? Ei au scăpat nevinovaţi, în timp ce o familie a fost sfărâmată. Nu mi se pare destul de corect, dar asta e justiţia românească, pe asta o menţinem, cu asta ne spălăm pe cap. Am ajuns de râsul lumii”, a adăugat cititoarea.

Oamenii care au cunoscut-o spun că era o femeie deosebită. “Vorbea frumos cu muncitorii, era calmă şi sufletistă”, spune Gheorghe Simion, muncitor la Mechel.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite