FOTO RAZIE CU MASCAŢI! Poliţiştii au închis o discoteca din Cobia şi au controlat mai multe cluburi din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Razie mascaţi
Razie mascaţi

Mascaţii, inspectorii ITM şi ai Gărzii Financiare le-au stricat petrecerea tinerilor de sâmbătă seara într-o razie de amploare în discotecile din Dâmboviţa. Oamenii legii caută să combată evaziunea fiscală şi munca la negru.



În total au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale în valoare de 56.000 de lei. De asemenea, au fost constatate 10 infracţiuni, din care 9 la legea drepturilor de autor şi una la codul muncii. Au fost ridicate în vederea confiscării  suma de 1200 de lei, un laptop şi 110 CD-uri iar reprezentanţii. 

La razie au participat peste 40 de poliţişti, în colaborare cu lucrători din cadrul Gărzii Financiare şi ai Inpectoratului Teritorial de Muncă Dâmboviţa.

Razie mascaţi



Controlul a vizat combaterea evaziunii fiscale şi a muncii la negru în mai multe discoteci din judeţ. La o discotecă din Cobia, inspectorii Gărzii Financiare au pus lacătul pe uşă după ce au descoperit că încasările nu erau trecute deloc prin casa de marcat iar muzica era piratată. Timp de o lună, patronul discotecii nu va lua o pauză. Razii au mai fost făcute în Târgovişte, la unul dintre cele mai frecventate cluburi, dar şi la Titu.

image
Razie mascaţi

Citeşte şi:
Bătaie cu pietre şi cu scânduri la o discotecă din Botoşani

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite