FOTO Mitingul USL a a vut loc, în ciuda opoziţiei primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

“Pe platoul din Piaţa Tricolorului din municipiul Târgovişte au luat parte, la mitingul organizat de către USL Dâmboviţa (Uniunea Social Liberală), un număr de aproximativ 2500 de persoane, faţă de 20.000, atât cât preconizaseră iniţial organizatorii”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale a municipiului Târovişte.

“Menţionăm faptul că la manifestare au participat reprezentanţi ai USL din trei judeţe, respectiv Giurgiu, Călăraşi şi Dâmboviţa.

Manifestarea organizată de liderii celor trei formaţiuni politice de la nivel local, care formează Alianţa USL, respectiv PSD, PNL şi PC nu a fost autorizată de comisia de avizare din care fac parte şi reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Inspectoratului de Jandarmi şi reprezentanţi ai autorităţii publice locale.

La această acţiune nu s-au înregistrat incidente care să perturbe ordinea şi liniştea publică din municipiul Târgovişte”, se mai precizează în document.



 “O să verific dacă avem voie în România să ne strângem, cei care nu suntem de acord cu  PDL, cei care nu suntem de acord Popescu, dar am venit să vă spunem că depinde de dumneavoastră şi de mine, ca şi în Dâmboviţa  să se aplice leile ţării şi legile PDL-ului. Am venit şi am spus foarte clar că judeţul Dâmboviţa nu poate fi guvernat pe legea PDL şi de legea actualului preşedinte şi a actualului primar. Şi în Dâmboviţa, se vor aplica legile României şi e foarte rău că ne aflăm încă în România, în zone tratate ca feude în care unii au voie, alţii nu, unii primesc dreptul de a vorbi, alţii nu”, a declarat Victor Ponta la mitingul organizat în Piaţa Prefecturii din Dâmboviţa.

Mitingul USL
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite