FLACĂRA Moreni nu va mai pâlpâi decât la anul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul Dinamo Flacăra Moreni s-a stins, pentru cel punţin un an. Au avut grijă de asta autorităţile din Moreni care au votat, într-o şedinţă de Consiliu Local, să sprijine proiectul cu Albota recomandat de senatorul PDL Mircea Andrei. În tot acest timp, primarul din Moreni spune că proiectul Dinamo rămâne de actualitate.

În tot acest timp, primarul din Moreni spune că proiectul Dinamo rămâne de actualitate. Acesta spune că Dinamo va veni 100% la Moreni. Poate de la anul. “Eu şi consilierii locali din Moreni vrem să renaştem fotbalul de aici. Luptăm pe căi diferite să ajungem acolo. Îl vom renaşte, promit. Eu sunt sigur 100%” a declarat primarul municipiului Moreni, Vasile Goran.

“Dinamo este prea mare să intre în acest joc”

Şeful Centrului de Copii şi Juniori ai lui Dinamo, Ion Moldovan, a declarat pentru “ADS” că aşteaptă ca oamenii cu putere de decizie din Moreni să se hotărască ce vor. “Nu aş putea să spun că proiectul este în impas. Ştiu că a fost o şedinţă de Consiliu Local în care au venit două propuneri, însă niciuna nu a fost aleasă. Am fost la Moreni în ideea de a răspunde consilierilor la scrisoare de intenţie pe care am trimis-o, dar în momentul în care a venit şi a doua propunere, am plecat, considerând că Dinamo este prea mare ca să intre în acest joc. Consilierii trebuie să pună interesele localităţii înaintea propriilor interese”, a spus comisarul.

Proiect doar pe hârtie

Dinamoviştii vor ca la Moreni să creeze o şcoală de tinere talente. Ei cred că acolo s-ar putea pregăti în condiţii bune, 200 de tineri fotbalişti din toată ţara. Echipa va fi înscrisă în Liga a III-a şi va folosi numai fotbalişti cu vârsta maximă de 21-22 de ani. "Câinii" vor juca pe stadionul pe care înainte de Revoluţie călcau Dudu Georgescu, Dragnea, Movilă, Mihăiescu, fraţii Pană sau proaspătul campion şi golgheter al României, Gabi Paraschiv.

Suprafaţă de joc excelentă

Flacăra Moreni nu a murit, însă se zbătea în mediocritate. Revoluţia a lăsat-o pradă tranziţiei, iar echipa care ajunsese să se bată cu FC Porto în cupele europene s-a stins repede. “Zona este extraodrinară din punctul de vedere al climei. Suprafaţa de joc de pe terenul principal este una foarte bună, dar la fel este şi cea de pe terenurile adiacente. Este adevărat că baza nu este tocmai una modernă, dar sperăm ca într-un an, doi, să ajungem la un nivel optim. Ni s-a promis şi sprijin de la Consiliul Local Moreni”, a mai spus “comisarul”. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite