Târgovişte: FCM Târgovişte va juca şi anul viitor în liga a II-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: FCM Târgovişte va juca şi anul viitor în liga a II-a
Târgovişte: FCM Târgovişte va juca şi anul viitor în liga a II-a

Ghiorghi Zotic spune că FCM Târgovişte va juca şi anul viitor în liga a II-a.

Ieri la sediul Federaţiei Române de Fotbal a avut loc o şedinţă specială în cadrul căreia s-au luat în discuţie cererile unor echipe din eşalonul secund de a renunţa la locul din liga a II-a.

În aceste condiţii, FCM Târgovişte, care în sezonul trecut a retrogradat, clasându-se penultima în seria a II-a, ar putea reveni în liga secundă.

Trei echipe, care dacă s-ar fi luat în calcul prestaţiile din teren ar fi trebuit să joace în liga a II-a, nu vor mai lua startul în noul campionat. Este vorba despre Gloria Buzău, formaţie care s-a desfiinţat, Liberty Salonta, care va evolua în liga a IV-a şi FC Bihor, care renunţă la locul din seria a II-a şi va participa în a III-a întrecere naţională.

Ghiorghi Zotic, care şi exprimat încă de la finele ediţiei trecute de campionat dorinţa de a rămâne în liga a II-a, a declarat că formaţia sa va fi cea care îi va înlocui pe cei de la FC Bihor Oradea în seria a II-a.

„Municipal va juca în liga a II-a si nu mai sunt alte probleme. Pot spune cu certitudine că noi vom juca sâmbătă, pe teren propriu, în prima etapă, împotriva echipei Jiul Petroşani”, ne-a declarat Ghiorghi Zotic.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite