Expoziţie de fotografie la Muzeul de Istorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muzeul de Istorie din Târgovişte
Muzeul de Istorie din Târgovişte

Muzeul din cadrul Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte găzduieşte vineri, 14 octombrie, începând cu ora 14.00, vernisajul expoziţiei de fotografie semnată Ion Mărculescu. Expoziţia va putea fi văzută până pe 14 noiembrie.

Ion Mărculescu este unul dintre cei mai experimentaţi fotografi din Târgovişte, orientarea spre fotografie artistică începând în anul 1966. A participat la numeroase expoziţii, saloane şi concursuri de fotografie artistică în ţară şi străinătate. În anul 1986, a câştigat două medalii de aur la un Salon Internaţional de Artă Fotografică din Spania, iar în 2010 a câştigat, la acelaşi salon,două mari premii: medalia Salonului şi Trofeul Olimpic, cu fotografie sportivă. În acest an, a înfiinţat G.T.F - Grupul Fotografic Târgovişte, afiliat la Asociaţia Artiştilor Fotografi în România.
Fotografia nu este singura pasiune a târgovişteanului. S-a remarcat şi ca scriitor, publicând şapte romane şi patru miniantologii de proverbe, maxime şi cugetări. În 1994 a înfiinţat Editura Pandora, pe care a condus-o până în 2008.
Expoziţia de fotografie va putea fi văzută timp de o lună, până pe 14 noiembrie.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite