Evadatul de la Mărgineni le dă bătăi de cap oamenilor legii. Ei spun că s-ar “plimba” prin pădurile de lângă Moreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au luat la scotocit fiecare metru pătrat de pădure şi fiecare stradă din Moreni, dar degeaba. Evadatul extrem de periculos, Eugen Galeş, nu este de găsit. Peste 200 de jandarmi, poliţişti şi gardieni au reluat în această dimineaţă căutările.

Forţele de ordine din Dâmboviţa au primit sprijin de la jandarmii prahoveni dar şi de la poliţiştii din Gorj care au venit cu câini special antrenaţi pentru astfel de misiuni. Poliţiştii au informaţii că Eugen Galeş nu a părăsit zona Moreni. O nouă poza de-a sa a fost dată publicităţii. “Căutările au fost reluate de către poliţia Dâmboviţa pentru că acest criminal deosebit de periculos trebuie găsit şi reintrodus în arest.



"Astăzi avem angrenaţi peste 200 de oameni pentru căutări aparţinând Poliţiei Naţionale, Jandarmeriei şi Penitenciarului Mărgineni. De astăzi avem şi sprijinul unor colegi de la Gorj care ne ajută cu nişte câini specializaţi în asemenea misiuni. Forţele se vor înmulţi în următoarele ore. Avem suficiente elemente ca ne condus spre ideea că acest infractor se află înca în zonă”, a declarat comisarul şef Danil Zepişi, adjunctul inspectorului şef al IPJ Dâmboviţa.

Astazi au fost distribuite fotografii de pe camerele de supraveghere ale judecătoriei Moreni de unde Eugen Galeş a reuşit să fugă în urmă cu cinci zile.
Eugen Galeş are de executat o pedeapsă de trei ani şi patru luni pentru vătămare corporală şi este suspect în două cazuri de crimă.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite