Eva Cristache,Voice-ower de la 3 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi a împlinit doar 10 anişori, târgovişteanca se poate mândri cu cele peste 50 de spoturi publicitare înregistrate şi difuzate la Kiss Fm.

Eva ne-a mărturisit că şi-a descoperit pasiunea pentru radio încă de la vârsta de 3 ani, fascinată fiind când asculta zilnic ştirile prezentate de tatăl ei. „Stăteam neclintită, ca să îl ascult pe tata la radio. Eram fascinată şi uitam de jucării sau de joacă. Când tati venea acasă de la serviciu îi spuneam că l-am auzit la radio şi că îmi doresc şi eu să merg cu el acolo într-o zi, să vorbesc la microfon”, povesteşte fetiţa.

Tatăl nu a stat mult  pe gânduri şi i-a cumpărat un microfon de jucărie, pe care Eva nu a apucat să-l folosească prea mult, pentru că joaca ei s-a transformat într-o activitate serioasă într-o zi, când jurnalistul i-a împlinit dorinţa. „Aveam de făcut un spot publicitar şi îmi trebuia o voce de copil. Atunci am dus-o pe Eva la radio. Avea 3 ani. A dat o probă de voce, a sunat excelent şi am înregistrat spotul”, spune Gabriel Cristache. De atunci, timp de 7 ani, micuţa a rămas în echipa radioului. „Cel mai recent spot înregistrat a fost pentru patinoarul de la Târgovişte. Aştept cu nerăbdare să iau vacanţă, să pot merge să patinez şi să mă relaxez”, spune Eva.

„Pun mult suflet în ceea ce fac”

Dornică să înveţe cât mai mult şi fascinată fiind de lucruri noi, Eva se împarte între mai multe activităţi extraşcolare. Dacă pentru alţi copii de vârsta ei timpul liber înseamnă în primul rând joacă, pentru ea joaca înseamnă cultură. „De obicei, pun mult suflet în ceea ce fac. Iau lecţii particulare de pian şi engleză. Mă fascinează sunetul, dar şi limbile străine. E ca un paradox în familie, pentru că tata a excelat în matematică, iar mamei i-a plăcut literatura. Eu am ce nu au ei, pasiunea pentru limbile străine, în special pentru engleză”, se amuză târgovişteanca.

Pe lângă aceste lucruri pe care le face cu pasiune, Eva este tare la matematică, fiind premiată cu Menţiune la concursul judeţean „Micii Matematicieni”, în urmă cu doi ani. Tot atunci a obţinut Locul I la un concurs de karate organizat în judeţ. Şi pentru dansurile pe care le-a practicat ani întregi Eva a cules roadele muncii ei, pentru că anul acesta a urcat pe cel mai înalt podium pe judeţ, la categoria de dans Etno Modern.

 Vedeta şcolii

Cu toate că îşi ocupă timpul cu diverse activităţi care ar uimi pe oricine, Eva a pus întotdeauna cartea pe primul loc. Este elevă în clasa a V-a la Şcoala „Ioan Alexandru-Brătescu-Voineşti”, unde are rezultate excelente la învăţătură şi unde, pentru mulţi dintre colegii ei, micuţa este deja o vedetă. „Colegii nu ratează aproape nicio ocazie să îmi spună că mi-au auzit vocea la radio. Sunt, într-un fel, entuziasmaţi, la fel ca mine”, spune Eva.

Întrebări şi răspunsuri


Ai vrea să faci o carieră în radio?


Nu, nu mă văd făcând o carieră din asta, dar aş păstra această activitate ca hobby, pentru că îmi place mult ceea ce fac. Câteodată mă amuz, mărind viteza vocii, alteori fredonez melodii, fapt care îl distrează pe tata, care se află la butoane.

Care activitate te relaxează cel mai mult?

Cel mai mult mă relaxez atunci când mă joc cu animalele sau chiar îmi petrec timpul jucându-mă pe calculator, deşi se întâmplă destul de rar acest lucru. În vacanţă poate o să mă relaxez mai mult.

Ce-i place:

Îmi place să dau nume hazlii animalelor, să dansez, să pictez tot felul de peisaje, să patinez şi să înot. În mod special îmi place engleza şi îmi place să ascul poveşile de viaţă ale altora.

Ce nu-i place:

Nu-mi plac oamenii care nu ascultă sau mă întrerup atunci când am ceva de zis. Nu îmi place violenţa şi nu suport să-mi amân vreo planificare din lipsă de timp. Încerc să respect, pe cât se poate, programul pe care mi-l fac.

Profil:

Data naşterii: 16 martie 1999, Târgovişte
Studii: Elevă în clasa a V-a la şcoala „Ioan Alexandru-Brătescu-Voineşti, Târgovişte
Familie: Singură la părinţi



Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite