Europe Direct caută colaboratori din licee şi şcoli

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Se caută colaboratori pentru activităţi de rezolvare a problemelor comunităţii. Centrul Europe Direct caută parteneriate cu reprezentanţi ai şcolilor, liceelor, bibliotecilor, primăriilor, dar şi ONG-urilor din judeţ pentru a organiza un plan comun de activităţi pentru anul viitor care vizează abordarea şi rezolvarea unor anumite probleme cu care se confruntă instituţiile respective.

 „În funcţie de parteneriatele pe care le vom încheia, vom şti şi noi cam ce nevoi vom avea. Astfel, putem să urmărim şi să identificăm nevoile comunităţii judeţului nostru. Este important ca instituţia să vină la noi ca să facem ceea ce trebuie, nu ceea ce ne trece prin minte”, a declarat Vlăduţ Andreescu, manager Europe Direct Târgovişte.
În anul în curs, voluntarii şi colaboratorii centrului de informare europeană din cadrul Bibliotecii Judeţene au desfăşurat activităţi ecologice de curăţare a Munţilor Bucegi din nordul judeţului sau a zonelor de la periferia oraşului, dar şi activităţi educaţionale. „Am avut numeroase activităţi desfăşurate în acest an pe care le-am interprins cu ajutorul voluntarilor noştri, dar şi al colaboratorilor. Este foarte important să ne unim cu toţii pentru a rezolva probleme cu care se confruntă comunitatea din care facem parte”, adaugă acesta. Tinerii activi din liceele dâmboviţene pot participa la asemenea activităţi în calitate de voluntari, astfel aceştia contribuie la crearea unei comunităţi mai bune.
Cei care doresc să devină colaboratori ai Europe Direct Târgovişte trebuie să completeze până vineri un formular unic pe care îl găsesc la sediul centrului din incinta Bibliotecii Judeţene „Ion Heliade Rădulescu”.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite