Eugen Dobre: „Nu am aruncat cu acid, ci cu electrolit”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eugen Dobre, în vârstă de 50 de ani, bărbatul care i-a atacat pe cei trei executori fiscali care veniseră la magazinul fiului său cu un mandat de sechestrare, a ales să vorbească pentru prima dată de la cele întâmplate. Acesta a declarat că a fost provocat de către cei trei inspectori.

Mai mult, spune el, între societatea comercială pe care o conduce fiul său şi Direcţia de Finanţelor Publice Dâmboviţa, există o înţelegere parafată de un proces verbal, pe care cei trei inspectori nu ar fi respectat-o. „Nu sunt vinovat. Nu am aruncat cu acid. Nu se comercializează în magazine acid de baterie. Nu am ce să regret. E normal sa vii în fiecare zi peste mine dacă am încheiat un angajament, un proces verbal? În termen de zece zile, urma să le mai prezint eu nişte acte. Au venit la o zi după acest acord. Suma nu trebuia să o achit pentru că era contestată”, a declarat Eugen Dobre.

„Au avut un comportament abuziv!”

Suspectul a fost audiat timp de trei ore la sediul poliţiei din Târgovişte, iar după audieri a fost condus la magazinul unde s-a întâmplat incidentul, pentru a le povesti oamenilor legii toată întâmplarea. „A fost o forţare din partea lor. Ei îşi doresc scoaterea de pe piaţă a tot ce există mic. Trebuie să rămână doar magazinele mari. Au avut un comportament abuziv. Eu nu am aruncat în ei cu acid, ci cu electrolit. Se omercializează în magazine”, a mai spus bărbatul.

Avocatul acestuia a spus ca este posbil ca cel pe care îl reprezintă să depună o plângere penală împotriva executorilor fiscali

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite