Elicopter militar israelian s-a prăbuşit în Bucegi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase militari israelieni şi unul român şi-au pierdut viaţa. Jandarmii, salvamontiştii şi echipaje Smurd au pornit căutările în munţi.

Un elicopter militar israelian s-a prăbuşit la graniţa dintre judeţele Dâmboviţa şi Braşov, într-o zonă montană greu accesibilă. Spre locul impactului au plecat mai multe echipaje de ambulanţă şi un elicopter Smurd. Căutările au fost pornite inclusiv de Jandarmeria Montană şi de salvamontişti. Prefectul judeţului Braşov a declarat că, în urma prăbuşirii elicopterului, au decedat şase militari israelieni şi unul român. Reprezentantul Guvernului susţine că în perimetrul montan respectiv, aflat aproape de izvoarele Ialomiţei, se poate ajunge mai repede dinspre Babele, Păduchiosu sau dinspre Platoul Padina-Peştera.

image

Plutonierul Marius Badea, de la Postul de Jandarmi Padina, a declarat că au pornit deja căutările şi vor continua acţiunea dacă este nevoie toată noaptea, până la găsirea elicopterului prăbuşit. Acelaşi aparat de zbor a avut în urmă cu o săptămână o aterizare forţată în islazul sătesc de la Tătărani. Cauza se pare că a fost şi atunci tot o defecţiune tehnică.

Mai citiţi şi: Soldaţii americani au părăsit Baza militară de la Mihail Kogălniceanu

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite