Elevii de nota „zece”, premiaţi de CJ Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Sunt puţini, dar sunt buni”. Aşa ar spune reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, care marţi, i-a premiat pe cei cinci elevi care au luat 10 pe linie la examenul de Bacalaureat.

Premiaţi cu câte un laptop

Elevii au fost invitaţi alături de părinţi, profesori diriginţi şi directorii ai liceelor pe care le reprezintă, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului Judeţean, unde au fost premiaţi cu câte un laptop.



„Am ţinut să îi premiez în faţa consilierilor şi a tuturor dâmboviţenilor pe cei cinci elevi care au luat nota 10 la Bacalaureat. Trebuie să îi felicităm pe părinţi pentru că au astfel de copii, dar mai ales pe copii, pentru că meritul este în bună măsură al lor. Alături de şcoală şi părinţi, ei au făcut un efort deloc de neglijat într-un an în care Bacalaureatul nu a fost atât de uşor. După cum aţi văzut, mai puţin de jumătate din ţară au luat BAC-ul”, a declarat Florin Popescu, preşedintele CJ Dâmboviţa. 

Cine sunt cei cei cinci de „zece”

image
image
image
image

Cei cinci „magnifici” care au primit un laptop din partea CJ, ca semn al muncii depuse de ei în ultimul an de liceu, provin de la Colegii Naţionale. Este vorba de Oana Andreea şi Ştefana Eftimie,  absolvente ale Colegiului Naţional „Ienăchiţă Văcărescu”, Andrei Alexandru de la Colegiu Naţional „Carabella”, Steluţa Puiu de la Colegiul Economic „Ion Ghica” şi Loredana Bârzea, de la Grupul Şcolar Industrial „Aurel Rainu” din Fieni.
Diriginţii şi directorii unităţilor de învăţământ de unde provin cei mai buni elevi din Dâmboviţa au primit şi ei câte un stilou din partea CJ iar părinţii copiilor, câte un buchet de flori.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite