Rezultate contestaţii BACALAUREAT 2011 Târgovişte. S-au afişat notele finale la Bac!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cei 1257 de contestaţii, doar 28 au avut câştig de cauză în judeţul Dâmboviţa. În urma rezultatelor finale, procentul de promovabilitate a crescut în judeţ cu cu 0.5 procente, până la 35,5%.

De asemenea, 731 de elevi au avut ghinion şi le-au scăzut notele finale, în timp ce 733 s-au ales cu nota mărită. dintre aceştia însă, doar 28 au reuşit să atingă pragul de promovare. 

"Faptul că am crescut cu doar 0,5% denota că profesorii noştri şi-au făcut bine treaba în centrele de examinare şi au fost corecţi. Cei mai mulţi dintre elevii care au promovat aveau note iniţiale apropiate de 6 şi aveau nevoie de câteva sutimi pentru a promova. În urma rezultatelor finale s-a modificat şi ierarhia pe licee. Pe primul loc a urcat şi Liceu Carabela, la egalitate cu Liceul de Arte «Bălaşa Doamna»", a declarat pentru "ADS", prof Elena Manolescu, inspectorul general al ISJ Dâmboviţa.

În urma procesului de recorectare, situaţia de la cel mai slab liceu din Dâmboviţa, acolo niciun candidat nu a reuşit iniţial să promoveze, a rămas neschimbată.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite