INAUGURARE CU PERIPEŢII. GALERIE FOTO: Elena Udrea a reuşit cu greu să taie panglica inaugurală la Spitalul Judeţean din Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vizita la Târgovişte a ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, nu a fost lipsită de peripeţii. La inaugurarea Secţiei Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă, Elena Udrea s-a confruntat cu o problemă… tehnică, neprevăzută de organizatori. Nu i-au tăiat foarfecele!

I s-au oferit altele, însă ministresa s-a încăpăţânat să le folosească pe cele alese la prima strigare. Asistenţa a aşteptat zâmbitoare până ce şefa peste fondurile de dezvoltare regională şi-a dus misiunea până la capăt.

VEZI GALERIE FOTO AICI

Secţia Ortopedie, reabilitată de la zero


Inspectând saloanele, sălile de tratament şi pe cele de operaţie, Elena Udrea şi-a exprimat satisfacţia pentru o lucrare bine făcută. “În această secţie, oamenii vor veni de acum înainte cu plăcere. În general, perioada de spitalizare este percepută ca fiind una îngrozitoare. Cu astfel de condiţii, situaţia se schimbă radical”, s-a exprimat ministra de la Dezvoltare Regională. La Spitalul Judeţean, investiţia a fost finanţată prin programul pentru reducerea riscului seismic. Valoarea lucrărilor depăşeşte şapte milioane de lei. S-au efectuat consolidări, recompartimentări, reamenajări blocuri operatorii, refacere instalaţii electrice şi de climatizare, instalarea a două centrale termice.

image

Sală nouă de sport la “Ienăchiţă Văcărescu”


Programul vizitei la Târgovişte a Elenei Udrea a cuprins şi darea în folosinţă a noii săli de sport a Colegiului Naţional “Ienăchiţă Văcărescu”. În delegaţia de primire a şefei de la Dezvoltare Regională şi Turism s-a aflat şi cea mai cunoscută sportivă a Târgoviştei în acest moment, tenismena Sorana Cîrstea. În sală răsunau strigătele copiilor care jucau handbal fără să le pese că printre spectatori se află un ministru. Primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga, şi preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Popescu, şi-au exprimat regretul că nu au beneficiat de aceleaşi condiţii pe vremea când au fost elevi ai Colegiului “Ienăchiţă Văcărescu”, dar s-au bucurat că au putut contribui la schimbare, din postura de prim-gospodari ai judeţului.

image

Complex de nataţie, în 32 de luni


Ultima oprire a Elenei Udrea la Târgovişte a fost la Primărie, unde a semnat contractul de finanţare pentru proiectul “Complex turistic de nataţie”. O investiţie de peste 19 milioane de euro, care se va materializa pe structura fostei Baze de Agrement “Crizantema”, lăsată în părăsire de 20 de ani. Durata de implementare a proiectului este de 32 de luni. Se va realiza un ştrand ce va cuprinde o plajă amenajată, bazine de înot şi tobogane cu apă. De asemenea, se va construi un bazin acoperit şi vor fi amenajate trei terenuri de tenis, unul de baschet şi două de minifotbal, plus locuri de joacă pentru copii.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite