Târgovişte: Ele sunt cele mai frumoase târgoviştence

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Ele sunt cele mai frumoase târgoviştence
Târgovişte: Ele sunt cele mai frumoase târgoviştence

25 de tinere, cu vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani din Târgovişte, au participat aseară la preselecţia concursului Miss Târgovişte 2009. Pline de emoţii, speranţe şi nerăbdare, fetele au trecut cu brio de întrebările juriului.

Preselecţia pentru Miss Târgovişte 2009 a început aseară la ora 17.00, la Casa Tineretului din microraionul 6. Cele 25 de fete prezente au venit cu gândul de a trece de această etapă şi de a ajunge în finala de pe 5 septembrie. Cu toate acestea, misiunea lor nu a fost una uşoară întrucât au avut de impresionat un juriu destul de dur, format din profesionişti din lumea modelling-ului şi spectacolului.

Emoţiile au fost pe măsură

Fetele au aşteptat la uşa sălii pentru a intra, pe rând, în faţa juriului. „Am venit să îmi demonstrez mie că pot. Vreau să urmez o carieră în modelling dar nu vreau să fac niciun fel de compromis pentru asta. Sper să iau preselecţia şi chiar să câştig întreg concursul”, a spus Ioana, una dintre fetele prezente.

Florin de la HI-Q le-a emoţionat pe fete


Candidatele au fost plăcut surprinse de prezenţa lui Florin, membrul formaţiei HI-Q, care a participat şi el, cât se poate de activ la preselecţie, punând întrebări candidatelor.

Juriul a fost unul foarte avizat


Fetele au trecut printr-un interviu de foc fiind puse în faţa unui tir de întrebări din partea juriului şi organizatorilor. Pe lângă întrebările legate de măsuri şi pasiuni, fetele care au participat la preselecţie au primit şi sfaturi. „Te sfătuiesc să zâmbeşti mai mult. Aşa vei trece mult mai uşor peste greutăţile vieţii”, i-a spus Adrian Bondilă, reprezentantul Allure Model, uneia dintre participantele la preselecţie.

Finala va fi pe 5 septembrie

Fetele care au trecut aseară de preselecţie se vor întâlni, atât cu juriul cât şi cu publicul, dar şi cu invitata specială Dana Săvuică, pe 5 septembrie, la finala Miss Târgovişte 2009. Concursul organizat de Primăria Târgovişte face parte din seria de manifestări dedicată Zilelor Oraşului şi o va răsplăti pe frumoasa Miss Târgovişte cu 1000 de euro. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite