Educatorii din cinci judeţe învaţă bunele practici de la colegii din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşcolarii vor fi educaţi după modelul italian
Preşcolarii vor fi educaţi după modelul italian

50 de cadre didactice din învăţământul preşcolar din judeţul Dâmboviţa, membri ai echipei de management, reprezentanţi ai conducerii ISJ Dâmboviţa şi două formatoare din partea partenerului Reggio Children au participat astăzi la un seminat de prezentare a exemplelor de bune practică identificate în Italia.

Acţiunea face parte din proiectul „Dezvoltarea resurselor umane în învăţământul preşcolar", implementat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Casa Corpului Didactic Dâmboviţa, S.C. Mondo Consulting & Training SRL şi Reggio Children-Italia.

Scopul acestui proiect este promovarea transferului de experienţe şi bune practici în ceea ce priveşte dezvoltarea profesională a cadrelor didactice din învăţământul preşcolar, de la o reţea internaţională acreditată pentru înaltele sale standarde de calitate – Reggio Children, către sistemul educaţional din România, precum şi îmbunătăţirea ofertei de programe de dezvoltare profesională în judeţele Dâmboviţa, Alba, Suceava, Prahova, Mureş şi Botoşani.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite