EXCLUSIV! E FRIG RĂU ÎN ŞCOLI. 16 unităţi de învăţământ din Târgovişte şi-au trimis copiii acasă din cauza frigului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Temperaturile scăzute din ultimele zile, la care s-a adăugat lipsa agentului termic din licee, şcoli şi grădiniţe, i-a determinat pe directori să ia decizia de a-i trimite pe copii acasă. Este vorba de 16 unităţi de învăţământ preşcolar, şcolar şi liceal.

Inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa, Elena Manolescu, a declarat pentru „Adevărul de Seară” că această decizie a fost luată după consultarea cu autorităţile.

„Aseară nu s-a putut livra agent termic şi a fost frig în şcoli. Astăzi m-am sfătuit cu primarul şi cu preşedintele Consiliului Judeţean şi am decis ca în şcolile unde nu am avut căldură să trimitem copiii acasă. Rămâne să facem un program de recuperare a orelor pierdute. Luni va fi căldură peste tot, astăzi a fost o situaţie mai specială”, a spus Elena Manolescu.

Mai mulţi părinţi ne-au informat că situaţia persistă încă de ieri, când multe cadre didactice au hotărât să nu mai ţină cursurile. "De ieri, grădiniţele nu au mai primit copiii din cauza frigului, au fost suspendate cursurile de după amiaza în majoritatea şcolilor şi liceelor şi dimineaţa, directorii au dat dispoziţie să fie trimişi acasă copiii de la clasa 1 şi mai mari. Trebuia convocat Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă pentru a se rezolva ceva", ne-a povestit tatăl unei fetiţe de patru ani din Târgovişte.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite