EXCLUSIV: Mini - mall la magazinul Muntenia. Este aşteptat Mega Image

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magazinul "Muntenia"
Magazinul "Muntenia"

În doi ani, Târgoviştea va avea un mini-mall. Informaţia a fost dezvăluită în exclusivitate pentru „Adevărul de Seară”, de city managaerul oraşului, Marius Constantinescu.

Viitorul mini-mall va funcţiona în clădirea actualului magazin Muntenia, care este cel mai mare magazin din Târgovişte. „S.C Balcovi Comimpex S.R.L” este cosntructorul care de două zile a început lucrările de  extindere a spaţiilor şi a montat un gard care împrejmuieşte clădirea.

Reprezentanţii primăriei se bucură că în curând, Târgoviştea va avea un magazin care copiază marile mall-uri din Bucureşti. „Noi ca edili chiar ne bucurăm că oraşul va avea un magazin frumos care va atrage populaţia şi va prezenta ceva deosebit. Este vorba de o firmă din Bucureşti, cu potenţă financiară, nu ne încurcăm cu oricine. Acolo vor fi secţii cu mâncare, îmbrăcăminte, încălţămine şi poate şi un cinematograf. Cu cinematograful nu se ştie exact pentru că spaţiul nu este foarte mare. În schimb totul este absolut legal, au autorizaţie de construire, de reabilitare a întregii clădiri. Au împrejmuit clădirea cu un gard pentru că o parte din trotuar aparţine magazinului Muntenia”, a declarat Marius Constantinescu.

„Mega Image”, principalul client

Printre cei care vor se vor instala în noua clădire a Muntenia va fi „Mega Image”.  „Întradevăr, are loc o extindere a magazinului Muntenia. Pot să vă spun până în prezent că 80% din spaţiul clădirii va fi ocupat de „Mega Image”. Vor veni sigur la noi în oraş”, a declarat Steliana Voichiţă, directorul S.C Metex S.A, proprietarul clădirii Muntenia.

Chiriaşii din Muntenia şi-a înştiinţat deja clienţii că s-au mutat în alte spaţii până la modernizarea clădirii. „Noua locaţia a raionului de galanterie - ciorapi este la parterul complexului „1001 articole”, sună un astfel de anunţ.

"Mega Image" face parte din "Delhaize Goup" care este unul din cele mai mari lanţuri de retail din lume, având sediul central în Belgia. "Delhaize Group" a fost fondat în Belgia în anul 1867, iar astăzi operează în America de Nord, Europa şi Asia de Sud –Est.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite