ERAU ŢINUŢI CA MICII ÎN CASEROLĂ Mai mulţi părinţi, revoltaţi din cauza condiţiilor în care copiii lor erau nevoiţi să facă naveta la Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandal monstru, ieri, între părinţii a zeci de elevi din comuna Gura Şuţii şi reprezentanţii firmei de transport, după ce copiii au fost înghesuiţi peste măsură în microbuzul şcolar. Microbuzul avea doar 23 locuri, iar copiii erau peste 60.

Aşa se întâmplă de foarte mult timp cu copiii din satul Sperieţeni, comuna Gura Şutii, care sunt nevoiţi să meargă la licele din Târgovişte. Pe un loc erau ţinuţi şi câte patru elevi. Localncii nu şi-au lăsat elevii, pe bună dreptate, să se mai urce în maşinile societăţii decât în momentul în care firma a mai trimis încă o maşină. “A fost un microbuz de 23 de persoane, iar copiii erau peste 60. Niciun microbuz nu a mai venit. Nu am blocat drumul, ne-am certat cu şoferul”, a declarat Mirela  Ivanescu, o mămică.

Scandalul a fost la un pas de a degenera aşa că a fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine. “Am o nepoata care face naveta la Târgovişte. Am auzit că de vreo patru zile, şoferul nu mai baga maşina în oras. Asta e numltumirea mea, copilul trebuie să meargă pe jos 7 kilometri. În situatia asta sunt mai mulţi copii. Bagă şi mai mulţi copii în picioare decât pe scaune”, ne-a povestit Chivu Nicolae, un tată revoltat.

Societatea care a câştigat licitaţia pentru  transportul de călători din localitatea Gura Şuţii a mai fost amendată de oamenii legii pentru încălcarea mai multor prevederi legale, inclusiv pentru faptul că în maşini au fost găsiţi mai mulţi călători decât numărul de locuri.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite