EFECTIV COMPLET Zherzherunova şi Samburska au revenit la antrenamentele Municipalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Nini poate răsufla uşurat. Pentru derby-ul cu Alba Iulia se poate baza pe întreg lotul, ucrainiencele Samburska şi Zherzherunova revenind la antrenamentele liderei primei divizii. Cele două vor fi evolua în toate cele trei meciuri rămase din prima parte a campionatului cu Alba Iulia, Oradea şi Craiova.

Moş Nicolae a sosit cu o zi întârziere pentru staff-ul tehnic al echipei de baschet CSM Târgovişte. Deşi toată lumea credea că cele două ucrainience nu vor sosi la Târgovişte mai devreme de sfârşitul săptămânii, minunea s-a produs şi la ultimul antrenament, Samburska şi Zherzherunova au participat alături de restul lotului dâmboviţean.

„Am ajuns în această dimineaţă. Au fost ceva probleme legate de obţinerea vizei în sensul că lucrurile s-au prelungit destul de mult în Ucraina. Oricum e bine că am reuşit să ne întoarcem astăzi şi nu mai târziu. Acum ne-am reluat pregătirile, dar vă spun sincer că mi-a fost teamă că nu vom reuşi să ajungem până la partida cu Alba Iulia. Sperăm ca până la ora meciului să fim în formă şi să ajutăm echipa cât putem de mult, dar să ştiţi că fetele s-ar fi descurcat şi fără noi. Echipa nu stă într-una sau două jucătoare”, ne-a declarat Olena Zherzherunova.



Cealaltă baschetbalistă ucrainiancă din lotul CSM-ului s-a arătat optimistă înaintea derby-ului de la Alba Iulia: „Este un meci greu pe care ne dorim să-l câştigăm. De altfel, fiecare confruntare este dificilă pentru că orice adversară încearcă să învingă echipa de pe primul loc. În opinia mea cea mai puternică echipă pe care am întâlnit-o până acum este cea din Târgu Mureş”, a punctat Samburska. „Vitezista” Târgoviştei a recunoscut că-şi doreşte să rămână neînvinsă până la sfârşitul sezonului regulat şi să cucerească alături de colegele de echipă un nou titlu în România.

Ex – sovieticele au lipsit de la ultimele două partide de campionat, cu Naţional Iaşi şi Olimpia Bucureşti din motive obiective, ambele fiind nevoite să plece în Ucraina pentru obţinerea vizei de şedere în România. Până la urmă totul s-a rezolvat în timp util şi „cele două Olene“ au revenit în timp util la echipă spre bucuria antrenorilor şi colegelor de la CS Municipal.

image

Lotul dâmboviţean va pleca spre Alba Iulia vineri la prânz, sâmbătă urmând să joace împotriva echipei gazdă, în etapa a 13 a a Diviziei A. După meciul din oraşul Marii Uniri, lidera campionatului va pleca direct spre Oradea pentru a înfrunta gruparea locală, iar turul se va încheia pe 17 decembrie cu un duel pe teren propriu în faţa Craiovei.

www.baskettgv.ro

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite