Durere nemărginită la 6 luni de la moartea lui Radu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii şi prietenii lui Radu Piteş, zis “Schijă”, au fost astăzi la biserică pentru a aprinde o lumânare în cinstea luiTânărul de 28 de ani a fost omorât, în luna septemebrie a anului trecut, de un şoferul unei Dacii care nu  acordat prioritate de trecere unui grup de motociclişti.

“Nu mai am încredere în justiţia română”. Acestea au fost cuvintele lui George Piteş, tatăl lui Radu, imediat după ce a aprins o lumânare la parastasul de 6 luni al fiului său. El spune că din data de 28 septembrie, atunci când a avut loc tragicul accident, dosarul nu a fost înaintat către parchet ci este încă la poliţie, la secţia cercetări penale, lucru confirmat şi de reprezentanţii IPJ Dâmboviţa. “Ce să mai spun că nu mai am cuvinte. De atunci nu s-a făcut nimic iar băiatul meu este la 3 metri sub pământ. Nu mai am încredere în justiţia română. Dintre toţi, băiatul meu trebuia să moară...Asta-i soarta”, spune cu lacrimi în ochi tatăl lui Radu.

Prietenii au aprins lumânări în cinstea lui

Radu Teodor Piteş, în vârstă de 28 de ani, a murit la data de 28 septembrie, 2009. La parastasul de 6 luni au venit prieteni de-ai săi pentru a-i aduce un omagiu celui care, a fost spulberat de şoferul unei Dacii, în vârstă de 66 de ani, care a vrut să scurteze drumul spre destinaţie intrând pe interzis, fără să dea prioritate tânărului motociclist.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite