DUMINICĂ: Târgoviştea îi ajută pe artişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au trăit pentru public viaţa a sute de personaje şi au uitat de propria viaţă! Sunt acum bătrâni, singuri şi bolnavi. Îi numim aici pe artiştii care ne-au încântat zeci de ani şi care au nevoie de sprijinul nostru.

Pentru ei, Teatrul Municipal din Târgovişte vă propune duminică o seară deosebită, o seară în care să vă delectaţi şi să ajutaţi. Pentru dumneavoastră, va fi pus în scenă spectacolul „Operele complete ale lui William Shakespeare pe scurt”, de Jess Borgeson, Adam Long şi David Singer, prezentat de Teatrul „Andrei Mureşanu” din Sfântu Gheorghe, în regia lui Lucian Ţion. Vor juca actorii Sebastian Marina, Ion Fiscutean jr. şi Daniel Rizea.

Medicamente şi alimente pentru artişti


Încasările realizate din vânzarea biletelor vor fi virate în contul programului naţional „Artiştii pentru artişti”, de unde vor ajunge, sub formă de medicamente şi alimente, la artiştii vârstnici cu probleme de sănătate. Să nu uităm că toţi suntem spectatori la drama lumii, la tragedia firii!

„Pe artişti îi cunoaştem doar plini de strălucire, de fascinaţie, de vervă. Ne este greu să ne imaginăm că mulţi dintre cei ce ne-au încântat pe scenele de teatru ori pe ecrane pot ajunge să aibă nevoie şi de lucruri mult mai concrete decât aplauzele noastre. Sunt nevoiţi să supravieţuiască, asemenea atâtor români, dintr-o pensie care le ajunge fie de mâncare, fie de medicamente, fie de întreţinere – dar niciodată pentru toate”, afirmă regizorul Dan Ţopa, managerul Teatrului Municipal din Târgovişte.

„Operele complete ale lui William Shakespeare pe scurt” se vor juca la Târgovişte, pe 27 martie, de Ziua Mondială a Teatrului, începând cu ora 19:00.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite