Dresură de elefanţi, lei de mare şi foci, în premieră la Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circul Gartner
Circul Gartner

Circul Gartner din Germania a poposit şi în municipiu, în cadrul unui turneu internaţional. Publicul poate vedea până duminică numere spectaculoase de circ. Preţul unui bilet este accesibil: 10 lei pentru copii şi 20 de lei pentru adulţi.

Circul Gartner a poposit în parcarea supermarketului Interex, unde oferă spectacole cu numere în premieră. “Publicul poate vedea un spectacol adevărat de circ, cu dresură de animale în premieră pentru acest oraş. Este vorba despre dresură de elefanţi, lei de mare, foci, dar şi de crocodili, cămile, ponei, iaci tibetani, pitoni, anaconde. Sunt peste 30 de animale pe care spectatorii le pot vedea. Deasemenea, avem numere de acorbaţie şi jonglerii”, a explicat Marius Coroianu, organizatorul spectacolului.
Circul susţine câte două spectacole în fiecare zi, de la orele 16.00 şi 18.30. Ultimele reprezentaţii sunt programate pentru duminică, 16 octombrie. Durata unui spectacol este de o oră şi jumătate, iar intrarea costă 10 lei pentru copii şi 20 de lei pentru adulţi.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite