Două minore, dispărute de la domiciliu din 13 noiembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liniştea a două familii din comuna dâmboviţeană Dragomireşti, sat Râncaciov, este tulburată după ce două fete, în vârstă 17 ani, au plecat împreună de la domiciliu şi nu au mai revenit până astăzi. Oamenii legii au fost sesizaţi de mamele celor două fete.

Din verificările efectuate a rezultat că minorele au plecat spre şcoală, în  municipiul Târgovişte şi nu au  mai revenit la domiciliu.

Elena Vardianu are 1,65 metri înălţime, 50 kg greutate, ochi căprui, păr lung negru.  Semne particulare: pe fesa stângă aluniţă de mărimea unei măsline.
La data dispariţiei, era îmbrăcată cu o geacă de piele  de culoare neagră, o pereche de blugi de culoare bleu , un tricou roşu şi purta o pereche de adidaşi gri.

Elena Tomescu are 1,65 metri înălţime, 55 kg greutate, ochi căprui, păr negru. Semne particulare: pe piciorul drept, deasupra gleznei are un tatuaj cu o floare în mijlocul căreia este inscripţionat cuvântul "Alex". La data dispariţiei, era îmbrăcată cu o bluză de trening  de culoare neagră, o pereche de blugi de culoare bleu şi  purta cizme din piele de culoare neagră.

Persoanele care pot să furnizeze orice fel de relaţii cu privire la cele două minore, sunt rugate să sune la numărul de telefon 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite