Două meciuri în două zile pentru campioanele de la CMS Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgoviştea joacă ultimul meci în deplasare din sezonul regulat al campionatului 2011 – 2012 la Craiova. Meciul aparent accesibil formaţiei lui Florin Nini nu va fi deloc uşor, oltencele ocupând actualmente un loc ce-i asigură prezenţa în play off.

SCM CSŞ Craiova – CSM Târgovişte. Miercuri, ora 14.00, Sala Sporturilor, Craiova. CSM Targoviste- U. Cluj Napoca, joi, ora 18.00, Sala Polivalenta.

În ultimii patru ani, duelurile dintre Craiova şi Târgovişte au fost câştigat doar de reprezntante judeţului Dâmboviţa. Dacă în 2008 diferenţele înregistrate între cele două adversare de miercuri erau gigantice, lucrurile s-au mai schimbat în ultima vreme. Conducerea Craiovei a investit mai mult în transferuri, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

În tur însă a fost, din nou, măcel. Şi la propriu şi la figurat pentru că după meciul respectiv mai multe baschetbaliste ale Târgoviştei au ieşit serios şifonate. Totuşi, lidera primei divizii a câştigat cu 102 – 45, ceea ce îi oferă statutul de favorită şi în partida programată la mijlocul acestei săptămâni.
Acesta va fi şi ultimul meci susţinut de dâmboviţence în deplsare din sezonul regulat, trupa lui Florin Nini mai având de disputat două partide restanţă cu Universitatea Cluj şi LMK Sf. Gheorghe pe teren propriu.

Dacă în jocul cu Universitatea a fost stabilit să se dispute joi, 22 matrie, de la ora 18.00, în Polivalentă, dâmboviţenii aşteaptă încă un fax din partea federaţiei pentru a ştii când vor evolua împotriva „lanternei roşii“, LMK Sfântu Gheorghe.

http://baskettgv.ro/

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite