Două femei reţinute pentru trafic de heroină. Îi alimentau pe deţinuţii de la Penitenciarul Mărgineni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ulciorul nu merge de multe ori la apă. Proverbul se doveşte de minune pentru două femei, de 20, respectiv 48 de ani, care au fost prinse în flagrant, în timp ce încercau să introducă droguri în Penitenciarul Mărgineni.

În urma verificărilor, anchetatoriii au stabilit că cele două femei au mai trimis heroină unui deţinut prin intermediul mai multor persoane. Totodată, anchetatoriii au stabilit că cele două procurau drogurile din Bucureşti şi ca să le introduăa în penitenciar, le camuflau în diverse pachete.

Poliţiştii au stabilit că P. Crinela, de 20 de ani, din comuna Comişani şi C. Daniela, de 48 de ani, din municipiul Târgovişte, fac parte dintr-un grup care se ocupa cu introducerea de droguri de mare risc, respectiv heroină, în  Penitenciarul de maximă siguranţă  Mărgineni.

“În perioada februarie-august 2011, cele două persoane au procurat de pe raza municipiului Bucureşti diverse cantităţi de heroină, pe care le transmiteau în penitenciar prin intermediul unor interpuşi. În urma probatoriului administrat în cauză, procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, faţă de cele două femei, urmând să fie prezentate Tribunalului Dâmboviţa cu propunere de arestre preventivă”, a declarat comisarul Mihaela Savu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Mărgineni.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite