Dosar penal pentru că a produs 246 de litri de alcool la el în curte. Pe marii producători când îi luăm la control? VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 65 de ani din comuna dâmboviţeană Ulmi s-a ales cu dosar penal pentru că a depăşit cantitatea maximă admisă, pentru producţia de alcool în propria gospodărie. În urma unei percheziţii domiciliare, oamenii legii au găsit la el în curte, 246 de litri de alcool fără acte.

Potrivit IPJ Dâmboviţa, în baza datelor şi informaţiilor deţinute, şi în baza autorizaţiei de percheziţie emisă de Judecătoria Târgovişte, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dâmboviţa, însoţiţi de lucrători din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă, au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa numitului M. Constantin, de 65 de ani, din comuna Ulmi.
 
Cu această ocazie a fost identificată o instalaţie artizanală pentru producerea băuturilor alcoolice, neautorizată conform Codului fiscal, precum şi cantitatea de 246 de litri de  alcool, ambalată în recipiente din plastic, fără banderole de marcaj fiscal.

În sprijinul poliţiştilor au venit reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Accize şi Operaţiuni Vamale Dâmboviţa, care au procedat la ridicarea cantităţii de alcool identificate precum şi la sigilarea instalaţiei artizanale pentru produs băuturi alcoolice, aceasta fiind lăsată în custodia proprietarului imobilului.
              
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de achiziţionare sau producere de produse accizabile ce intră sub incidenţa sistemului de antrepozitare fiscală în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea fiscală competentă şi deţinere de produse accizabile supuse marcării, fără a fi marcate, peste limita a 200 litri.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite