Doi bodyguarzi de la Daso Cado urmăriţi şi ameninţaţi cu moartea de doi indivizi. Unul dintre urmăritori era băut şi drogat.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au fost fugăriţi prin tot oraşul de doi indivizi care îi ameninţau cu moartea. Este vorba de doi fraţi, bodyguarzi la clubul Daso Cado din Târgovişte. Agenţii de ordine au avut cu ei un conflict mai vechi după ce aceştia au intrat în club cu câteva cuţite.

"A început să ne arate scene obscene a intrat în maşină, iar celălalt din spate a scos un cuţit şi ne-a arătat cuţitul. Ne-a urmărit cam vreo 500-700 de metri. A venit în spatele nostru. Îi cunosc. Sunt nişte persoane cu care am avut nişte tangenţe, nişte probleme că i-a prins cu nişte cuţite ", a declarat Gabriel Focan, unul dintre bodyguarzi.

“Nu noi am încercat să ne răzbunăm”

Incidentul despre care vorbesc bodigarzii s-ar fi petrecut în urmă cu o lună, în clubul pe care-l păzeau. Atacatorii nu recunosc însă că azi-noapte ar fi încercat să se răzbune. "Am fost oprit în trafic de către bodyguarzi, alergat, zgâriat şi tot eu sunt cel acuzat", a declarat unul dintre agresori. Numai că nimeni nu îl crede în condiţiile în care unul dintre suspecţi, şoferul, era şi sub influenţa alcoolului şi a drogurilor. Consumase marijuana. "În cauză se efectuază cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj împotriva bunelor moravuri. Una dintre persoane a mai fost cercetată într-un dosar de ultraj asupra unui poliţist", a declarat comisarul Adrian Antofic, şeful Poliţiei municipiului Târgovişte.

Cei doi agresori au fost retinuti pentru 24 de ore, iar azi vor fi prezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite