Distracţie înainte de prima probă de bacalaureat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Sute de elevi de clasa a XII-a profită de ultimele zile înainte de proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română.

În acest weekend cluburile şi barurile din Târgovişte au fost luate cu asalt de adolescenţii dornici să se relaxeze şi să uite pentru câteva ore de stresul examenelor ce urmează. La un suc sau la un concert, elevii au renunţat la manuale şi au încercat să se destindă.
Acesta este şi cazul a doi tineri, Cosmin şi Alex, elevi de clasa a XII-a care aseară şi-au luat prietenii şi au mers la concertul Trooper. “Avem emoţii pentru prima probă, mai ales că este ceva nou. Sperăm să trecem cu bine, am învăţat, dar tot ne e teamă de un eşec. În seara asta, însă, uităm de tot şi ne distrăm la concert”, spune Cosmin.
Începând de mâine şi până miercuri, în 30 de unităţi liceale, 4.758 de elevi dâmboviţeni de clasa a XII-a vor da prima probă a bacalaureatului. Examenele orale vor avea loc între orele  9-16 şi este pentru prima dată când acestea se organizează în timpul anului şcolar.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite