DISPOZIŢIE: Adio, locuri de parcare de-a lungul bulevardelor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-au înmulţit semnele de circulaţie la Târgovişte! Nu toate, ci doar cele care-i avertizează pe şoferi că li se ridică maşinile, dacă le lasă pe oriunde.

Spre exemplu, pe Bulevardul Carol I, de la Gară până la Casa de Cultură a Sindicatelor, parcarea este acum interzisă. Asta, în condiţiile în care funcţionează pe această arteră instituţii importante, care atrag zilnic sute de oameni: Inspectoratul Şcolar, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, SRI-ul, Serviciul Public Judeţean de Apă, Jandarmeria Dâmboviţa, Direcţia Silvică, Liceul „Voievodul Mircea”, Teatrul Municipal.

Concluzia, ar trebui să-ţi laşi maşina într-o parcare cu plată din centru, dacă găseşti loc, şi să o iei la picior ca să-ţi rezolvi problemele. Doar la Teatru, Direcţia Silvică şi Inspectoratul Şcolar există în curţi câteva locuri de parcare, însă abia ajung pentru angajaţi.

Indicatoare, chiar şi în rondurile cu flori


Târgoviştenii au înghiţit cum au înghiţit că s-au plantat zeci de indicatoare „Atenţie se ridică” pe străzile importante ale oraşului, dar când au văzut astfel de semne în rondurile cu flori din faţa Prefecturii Dâmboviţa, unde ies la promenadă seara, s-au închinat.

image

„Excesul ăsta de zel este chiar comic, dacă ai puterea să râzi. În rest, e mai mult tragic, când îţi dai seama până unde au ajuns. Nu este nicio stradă aici, aşa că nu văd rostul indicatoarelor”, spune Emilia Ghica, o mămică ieşită la plimbare cu fetiţa.

Dorin Maican, directorul Direcţiei de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat din cadrul Primăriei Târgovişte, a declarat pentru „Adevărul de Seară” că o să facă o „inspecţie” în teren şi că va dispune îndepărtarea indicatoarelor din rondurile cu flori. Aşteptăm operaţiunea!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite