Disperare! Un italian a fost găsit împuşcat în cap, lângă Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul bărbatului de 55 de ani zăcea într-o baltă de sânge sub un pod. Apropiaţii italianului spun că bărbatul se descurca din ce în ce mai greu cu banii iar relaţia cu soţia sa, mai tânără cu 30 de ani, nu mai mergea aşa bine.

Criza financiară şi problemele în dragoste s-au ţinut lanţ de un italian de 55 de ani stabilit în Târgovişte. Bărbatul avea un restaurant pe Calea Domească din oraş dar pentru a-l putea ţine, s-a împrumutat la prieteni de bani mulţi. Numai chiria îl costa peste 3000 de euro în fiecare lună. Şi cum un necaz nu vine niciodată singur, relaţia cu tânăra sa soţie începuse serios să scârţâie. De asemenea, maşina cu care circula, un Opel Astra, era împrumutată tot de la prietenii săi. „Nu ştiam că s-a omorât. Ştiu că a mai avut neînţelegeri şi cu soţia, ca în orice familie. O bănuiam pe ea că îl înşeală dar nu ştiu sigur. Afacerile nu mergeau aşa bine că este criza asta şi uite ce a făcut. Chiar nu îmi vine să cred că a putut face asta. Nu ştiam nici că are pistol” povesteşte un apropiat al italianului.

Soţia îl acuză că se vedea cu altă femeie

Angelo Georgi era de nouă ani în România şi era căsătorit de doi ani cu o româncă, pe nume Georgiana. Aceasta le-a spus poliţiştilor că el era cel care nu o mai dorea şi că umbla după altă femeie. Tânăra îi mai reproşa, de asemenea, că după ce trimitea bani în Italia, copiilor săi din altă căsătorie.

S-a împuşcat în cap cu un Walther 22 LR

Oamenii legii au stabilit că italianul şi-a luat viaţa cu un  pistol Walther 22 LR de calibru 5,6 milimetri. „Bărbatul de 55 de ani, cetăţean italian, rezident în România, a fost găsit împuşcat în cap, sub un pod, situat pe raza localităţii Aninoasa. Lângă trupul acestuia a fost găsit şi un pistol cu glonţ de calibru 5,6 milimetri, deţinut ilegal şi despre care se crede că a fost introdus ilegal în ţară. Nu sunt suspiciuni  cu privire la cauza decesului”, a declarat inspectorul Ioana Preda, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Totul s-a întâmplat în jurul orei şase dimineaţa. Victima şi-a dat viaţa cu câteva momente înainte de sosirea ambulanţei. "Noi l-am găsit decedat. Persoana care l-a găsit spune că cu câteva minute înainte să venim noi mai avea puls. Prezintă o plagă împuşcată în cap pe partea parietală dreaptă. Presupun sinucidere, atât pot să spun”, a declarat Gabriel Păun, asistent Ambulanţa Dâmboviţa.

Trupul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean din Târgovişte pentru autopsiere.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite