Direcţia de Asistenţă Socială primeşte de câteva zile cererile pentru ajutoarele de încălzire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se primesc cererile pentru ajutorul de căldură
Se primesc cererile pentru ajutorul de căldură

Târgoviştenii cu venituri sub 615 lei sunt aşteptaţi, între orele 8:00 - 16:00, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială (Calea Domnească, nr. 216), la Cantina de Ajutor Social (strada Tudor Vladimirescu, nr. 1) sau la Centrul de zi pentru persoane cu dizabilităţi adulţi (Calea Bucureşti, bloc O3, parter) pentru a-şi depune dosarele în vederea obţinerii ajutorului de stat pentru încălzirea locuinţei.

Solicitanţii care deţin în proprietate clădiri sau alte spaţii locative în afara locuinţei de domiciliu, mijloace de transport care depăşesc 1600cmc, utilaje agricole, terenuri, animale, albine nu mai primesc ajutor pentru încălzirea locuinţei.

Ai a doua casă sau maşină, nu mai primeşti ajutor de încălzire


„Anul trecut am fost între beneficiarii acestui program. Acum nu mă mai încadrez, fiindcă am primit moştenire o căsuţă bătrânească. Teren nu am cât să depăşesc suprafeţele impuse de lege, dar casa m-a lăsat fără ajutor şi nu am decât un salariu de 600 de lei”, spune târgovişteanca Vasilica Dima, mamă a trei copii. 

Iarna trecută, aproape 9000 de târgovişteni au primit ajutor pentru încălzirea locuinţei. Anul acesta, autorităţile se aşteaptă ca numărul să scadă la jumătate din cauza înăspririi condiţiilor de acordare.

Deocamdată, doar 50 de târgovişteni şi-au completat dosarele şi le-au depus la Direcţia de Asistenţă Socială. Persoanele care reuşesc să facă acest lucru până pe 31 octombrie vor primi ajutor pentru încălzirea locuinţei începând cu luna noiembrie.

Oamenii trebuie să depună chiar şi o adeverinţă eliberată de Serviciul Taxe şi Impozite, act pe care să se regăsească şi viza de la Registrul Agricol.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite