Dilemă! Dragoste pătimaşă între doi minori, sau viol?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

S-au iubit de bunăvoie dar acum băiatul trebuie să raspundă în faţa legii.

Un tânăr de 16 ani din Petreşti este cercetat de oamenii legii după ce a întreţinut relaţii sexuale cu iubita lui de 13 ani din aceeaşi localitate. Totul a ieşit la iveală acum două zile după ce tatăl fetei, care este despărţit de mama ei, a anunţat telefonic poliţia că minora ar fi fost violată.

Fata l-a împins la păcat

Tânărul se apără şi spune că fata i-ar fi propus o partidă de amor iar el nu avea cum să refuze.’’Ea mi-a făcut propunerea iar eu am acceptat. Nu m-am gândit că se poate ajunge aici. Suntem împreună de mai bine de doi ani dar relaţii intime cu prietena mea am avut doar acum câteva luni”, le-a spus el oamenilor legii.

Chemat şi el la poliţie pentru declaraţii, tatăl băiatului a susţinut că adolescenta s-ar fi facut de râs prin sat pentru că a avut relaţii intime cu mai mulţi tineri. “Băiatul meu este nevinovat. Nu a fost vorba de un viol, a fost un acord între ei. Şi fata chiar dacă are 13 ani nu este chiar uşă de biserică. Ştiu că altădată erau nouă inşi la ea acasă. Dacă o caracterizez panaramă este puţin spus”, a declarat tatăl băiatului în sediul poliţiei.

Faptul că minora s-a lăsat de bună voie pradă amăgirilor, o dovedeşte şi polţia. “În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că minora a mers la domiciliul prietenului său, unde a întreţinut cu acesta relaţii sexuale, fără a fi constrânsă în vreun fel”, a declarat subinpectorul Ioana Preda, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Mama fetei neagă însă toate acuzaţiile şi spune că nu ştie ce s-a întâmplat între fata sa şi prietenul ei.
Dacă va fi gasit vinovat, băiatul risca o pedeapsă cu închisoarea între 3 şi 15 ani pentru întreţinere de relaţii sexuale cu o minoră.


Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite