Deţinuţii de la Mărgineni vor face pe DJ-ii pentru copiii lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Penitenciarul Mărgineni
Penitenciarul Mărgineni

“Poveste de Crăciun” se numeşte proiectul iniţiat de conducerea penitenciarului care se vrea a fi un strop de bucurie în sufletele “întemniţate” ale deţinuţilor. Proiectul este derulat la nivel naţional în colaborare cu Societatea Română de Radio.

Activităţile prevăzute în proiect constau în înregistrarea audio a unor poveşti spuse de patur persoane private de libertate, încarcerate la Penitenciarul Mărgineni, pentru copiii lor minori. Înregistrările audio vor fi expediate atât copiilor beneficiari cât şi Direcţiei Reintegrare Socială din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, care, împreună cu reprezentanţii Societăţii Române de Radio vor juriza înregistrările în vederea stabilirii câştigătorilor la cele  două categorii : “cea mai emoţionantă poveste” şi “cel mai bun povestitor”.

“Obiectivul principal al proiectului constă în menţinerea şi dezvoltarea comunicării dintre părinţi şi copii în vederea compensării lipsei de afecţiune şi educaţie de care sunt privaţi minorii ai căror părinţi se află sub executarea unui mandat de condamnare. Prin acest gen de activităţi se doreşte creerea unei legături emoţionante şi oferirea unui cadou deosebit copiilor care işi petrec Crăciunul departe de părinţii aflaţi în detenţie”, a declarat Larisa Pană, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Mărgineni.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite