Destinaţii turistice pentru întârziaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Staţiunile balneare sunt cele mai căutate în extrasezon
Staţiunile balneare sunt cele mai căutate în extrasezon

Cei care n-au putut pleca în vacanţă vara au acum la dispoziţie staţiunile balneare din România sau destinaţiile exotice din străinătate. Agenţiile de turism din Târgovişte au pregătite diferite oferte, atât pentru petrecerea timpului, cât şi pentru recuperare medicală.

Târgoviştenii care au ratat concediul de vară sau care preferă toamna pentru vacanţe au la dispoziţie mai multe oferte din partea agenţiilor de turism. Ele se axează pe programele balneare, dar propun şi alte destinaţii, preferate în general de români. Tarifele cresc o dată cu distanţa şi serviciile incluse în pachetele propuse.

Staţiunile balneare sunt cele mai la îndemână în acest anotimp

Cele mai multe oferte în extrasezon vizeză staţiunile balneare. „Au tarife mici şi o poziţie geografică avantajoasă pentru toamnă, fiind astfel preferate atât pentru petrecerea timpului liber, cât şi pentru recuperare medicală”, explică Adrian Stan, director de marketing al agenţiei Eurotravel Târgovişte. „Pachetele sunt de şapte noţi şi variază între 400 şi 700 de lei pentru România. Ofertele pentru străinătate sunt mai ridicate, pornind de la 350 de euro pentru şapte nopţi într-o pensiune şi crescând la hotelurile bune. Ca destinaţii, propunem Bulgaria şi Austria”, adaugă Adrian Stan.
Programele balneare şi de refacere sunt şi recomandarea reprezentanţilor agenţiei Blue Moon Travel. O săptămână la un hotel de trei stele costă 330 de lei de persoană şi include şase nopţi cazare, mic dejun şi două şedinţe de tratament. O altă ofertă include nouă nopţi de cazare şi tratament şi costă 750 de lei de persoană. Aceste programe sunt valabile până în luna decembrie.
Agenţia BTT Târgovişte desfăşoară de asemenea aceste programe speciale pentru staţiunile balneare. Pe lângă cele enumerate, există şi unul pentru cei cu probleme cardiace. 12 zile la Covasna, cazare şi pasiune completă costă 790 de lei.

Tenerife, pentru excentrici

Pentru străinătate, ofertele includ ţări precum Bulgaria, Ungaria, Grecia, Austria, Turcia şi Elveţia. „E perioada de shopping. Pentru Viena sau Budapesta. Pachetele includ 3 nopţi de cazare şi mic dejun, de la 99 de euro de persoană. Pentru cei care practică sporturi de iarnă, avem oferte în Austria şi Elveţia”, precizează Marius Tănase, directorul agenţiei BTT Târgovişte.
Oferta agenţiilor nu se opreşte aici. Amatorii de vacanţe exotice pot alege un sejur în Tenerife. Pachetele turistice variază între 565 de euro şi 1100 de euro şi iclud şapte nopţi de cazare, bilet de avion, tipul de masă specificat în oferta respectivă, transport la hotel şi asistenţă turistică.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite