Descindere în forţă la Pucioasa, pentru arestarea unor indivizi care au băgat un poliţist în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O armată de poliţişti şi mascaţi au descins, ieri, în Pucioasa pentru prinderea unor bărbaţi certaţi cu legea, acuzaţi că au bătut un poliţist până l-au băgat în spital.

Omul legii, a cărui identitate nu poate fi divulgată din motive de securitate, a încasat o bătaie cruntă după ce a vrut să îşi apare colegii care fuseseră chemaţi într-un restaurant din Pucioasa pentru aplanarea unui conflict. Deşi se afla în timpul liber, poliţistul le-a sărit acestora în ajutor şi a fost bătut zdravăn de trei indivizi care l-au pus la pământ şi l-au lovit cu pumnii şi cu picioarele în zona capului și a toracelui. A ajuns cu urechea secţionată la Spitalul de Urgenţă din Târgovişte - Secția Neurologie, unde a rămas internat.

Doi dintre agresori au fost prinşi de colegii poliţistului şi reţinuţi. “Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa a pus în mişcare acţiunea penală pentru infracţiunea de ultraj în formă calificată, faţă de trei indivizi care au lovit cu pumnii, în mod repetat, un poliţist aflat în exerciţiul funcţiunii, provocându-i acestuia leziuni care necesită 25-30 de zile de îngrijiri medicale”, a declarat prim procurorul Gheorghe Neacşu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa.

Doi dintre agresori au fost arestaţi pentru 20 de zile, urmând ca şi pentru al treilea să fie luată aceeaşi măsură atunci când va fi prins.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite