Deputatul Ion Stan acuză probleme grave în ceea ce priveşte Romarm

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Ion Stan acuză probleme grave în ceea ce priveşte Romarm
Deputatul Ion Stan acuză probleme grave în ceea ce priveşte Romarm

Deputatul Ion Stan demască sistemul mafiot din industria de apărare. Potrivit Agerpres, deputatul PSD Ion Stan a adus într-o conferinţă de presă susţinută la Târgovişte acuzaţii grave actualei conduceri a Romarm, susţinând că aceasta doreşte destructurarea şi dezmembrarea companiei şi apoi privatizarea acesteia pe nimic.

„Aş dori să informez opinia publică referitor la faptul că reprezentanţii Companiei Naţionale Romarm împreună cu grupurile de interese din această zonă strategică a României doresc destructurarea şi dezmembrarea Romarm şi, în cel mai scurt timp, privatizarea pe nimic”, a declarat deputatul Ion Stan. Acesta s-a referit şi la rezultatul acestei acţiuni asupra industriei de apărare din judeţul Dâmboviţa. (...) Deputatul social-democrat, care este vicepreşedinte al Comisiei parlamentare de control asupra SRI, spune că are documente care să susţină cele sesizate, documente înregistrate şi la comisia parlamentară din care face parte. De asemenea, Stan spune că l-a informat şi pe premier cu privire la aceste aspecte.

„Am avut foarte multe informaţii din partea sindicatelor din Romarm, din partea unor factori de conducere din companie, care au fost destituiţi sau sunt suspendaţi din funcţie. Cu aceste informaţii şi documentele pe care mi le-au pus la dispoziţie şi care sunt înregistrate la Comisia parlamentară de control al SRI, l-am sesizat pe primul ministru Victor Ponta, pe ministrul justiţiei, precum şi pe ministrul de interne, considerând că este o infracţiune majoră, iar jaful trebuie imediat curmat”, a mai spus deputatul PSD Ion Stan.

Ion Stan, vicepreşedintele Comisiei SRI şi vicepreşedintele Comisiei care legiferează legile securităţii naţionale, precizează că sunt probleme extrem de grave în ceea ce priveşte Romarm. Principalul vinovat pare să fie chiar şeful Romarm, Marius Crişan, cel care ar fi încercat, de-a lungul timpului, să aibă mai multe contracte, tocmai pentru comisioane grase care să ajungă la partid. Marius Crişan este, acum, în campanie electorală la Alba, candidat UNPR. Ion Stan precizează că totul este o afacere a fostei Puteri, în condiţiile în care banii obţinuţi de Crişan ar fi ajuns pentru PDL şi pentru UNPR.

http://www.cotidianul.ro

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite