Deputatul Ion Stan a rămas fără sprijinul politic al PSD şi a anunţat că va fi exlus din PSD de Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Ion Stan
Deputatul Ion Stan

Chiar dacă USL a zdrobit în Dâmboviţa Partidul Democrat Liberal, Victor Ponta a luat măsuri dure cu deputatul Ion Stan pe care l-a anunţat că nu va rămâne nici măcar un simplu membru de partid. Toate acestea, spune Ion Stan, pentru că ar fi colaborat cu PDL, că a pierdut primăria Târgovişte şi că nu s-a luptat suficient pentru binele partidului.


''Ieri (marţi, n.r.), preşedintele partidului Victor Ponta m-a invitat la o discuţie de circa 10 minute şi, în urma acestei discuţii, a luat decizia de a mă demite din funcţia de preşedinte al PSD Dâmboviţa. Nu este singura decizie pe care partidul a luat-o sau o va lua împotriva mea, urmează luni să mi se retragă sprijinul politic pentru funcţia de deputat, iar la sfârşitul săptămânii viitoare să fiu exclus din partid. Toate aceste lucruri mi-au fost comunicate ieri (marţi, n.r.), de către Victor Ponta, spunându-mi că rezultatele organizaţiei judeţene Dâmboviţa de la alegerile din 10 iunie sunt sub aşteptări şi că am aşteptat acel rezultat cu multă indiferenţă, fără să mă implic în campanie şi fără a susţine candidatul PSD la funcţia de preşedinte al CJ'', a declarat Ion Stan.
   
Stan s-a apărat în faţa lui Ponta şi a arătat că l-a susţinut necontenit pe candidatul Adrian Ţuţuianu la funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa. Mai mult, organizaţia din Dâmboviţa a PSD a câştigat 47 de primării din totalul de 89 şi majoritate în Consiliul Judeţean.

''În ce priveşte pierderea funcţiei de primar al municipiului Târgovişte, i-am spus domnului Ponta că nu am pierdut eu, ci candidatul propus de la centru'', a adăugat Stan.

De asemenea, Ion Stan a spus că a mai fost acuzat de ''lipsă de implicare în îndepărtarea din partid a celor care erau de partea preşedintelui PDL Dâmboviţa, Florin Popescu''.

''S-a referit aici la deputatul Gheorghe Ana, deputatul Ion Dumitru şi preşedintele PSD Târgovişte, Victor Sanda. L-am rugat pe Victor Ponta să arunce o privire pe rezultatele înregistrate pe districtele coordonate de aceşti colegi ai mei şi să constate că ceea ce susţinea domnia sa, sau informarea venită din judeţ, nu corespundea realităţii'', a precizat Ion Stan.

Ion Stan a fost preşedinte al PSD timp de 16 ani.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite