Deputatul Ion Stan:„Rovăniţa ciobăniţa îşi doreşte colegiul meu de la Voineşti”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Ion Stan
Deputatul Ion Stan

Deputatul Ion Stan a spus astăzi, la Târgovişte, că acivitatea sa la partid a fost una exemplară şi că nu îi va permite lui Ponta să murdărească activitatea organizaţiei din Dâmboviţa. Mai mult, o bănuieşte pe Rovana Plumb că îş idoreşte colegiul său de deputat, cel de la Voineşti.

„Resping aceste aberaţii şi nu voi permite nimănui, nici chiar lui Victor Ponta, în calitate de preşedinte al partidului, să murdărească activitatea deosebită desfăşurată de către militanţii partidului, membrii şi simpatizanţii partidului, pentru că victoria obţinută de organizaţia noastră, nu poate fi confiscată nici de Adrian Ţuţuianu, nici de Rovana Plumb, ci este o victorie care aparţine zecilor şi sutelor de mii de militanţi ai PSD, împreună cu care am tras de un an şi jumătate”, a declarat Ion Stan.

Ion Stan a mai spus că cei care „l-au săpat” în ochii lui Victor Ponta sunt Adrian Ţuţuianu, proaspătul preşedinte al CJ Dâmboviţa şi Rovana Plumb, cea care şi-ar dori colegiul său.

„Cu siguranţă că despre justiţiarul Ţuţu şi despre cum a început să facă dreptate în partid vom mai vorbi în perioada următoare, inclusiv despre Rovăniţa ciobăniţa, care a dezinformat conducerea partidului cu privire la activitatea deosebit de intensă de la nivelul orgnizaţiei  şi că victoria din 10 iunie i se cuvine ca urmare a implicării deosebite. Vreau să vă spun că cele trei colegii, al meu de la Voineşti, al deputatutului Ana de la Pucioasa şi al lui Ion Dumitru de la Dobra, sunt colegiile râvnite de Ion Vulpescu, consilierul domnului preşedinte Iliescu, doamna Rovana Plumb îşi doreşte colegiul meu şi am înţeles că va mai fi paraşutat de la Bucureşti încă un domn”, a mai spus deputatul.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite