Demolatorul! Un om de afaceri din Găeşti îşi face de cap pe domeniul public

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un om de afaceri din Găeşti îşi face de cap pe domeniul public
Un om de afaceri din Găeşti îşi face de cap pe domeniul public

Direcţia Judeţeană de Control în Construţii şi ITM Dâmboviţa sunt pe urmele sale. Vorbim de un om de afaceri din oraşul Găeşti care a confundat domeniul public cu terenul din spatele curţii sale. A demolat o clădire şi s-a apucat să ridice o alta, fără autorizaţiile necesare de la primărie.

Demirel Arifovici nu a obţinut de la primărie certificatul de urbanism şi nici acceptul Consiliului Local. Luna trecută, pe ordinea de zi exista un proiect de hotărâre cu doleanţa distinsului afacerist. Vroia 2000 m2 din domeniul public, să-i cumpere, fireşte,  de la Primăria oraşului Găeşti. Terenul se află în buricul târgului, vecin  cu Parcul Central. Întrucât consilierii locali au remarcat că lipsesc anumite acte doveditoare, au amânat proiectul pentru luna septembrie. Acest lucru nu l-a împiedicat pe Demirel Arifovici, căci să-şi vadă de treabă.



Amendat cu 30 de milioane


„Primăria i-a dat o amendă de 20 de mil pentru lipsa autorizaţiei de demolare şi încă 10 milioane pentru lipsa autorizaţiei de construcţie. Pe lângă asta, nici pământul pe care a început o lucrare nu este al lui. E un abuz”, ne-a declarat viceprimarul Grigore Gheorghe.

Pe fir a intrat şi Prefectura Dâmboviţa care a dispus un cntrol de îndată al cazului de abuz pe domeniul public din Găeşti. „S-a trimis control din partea Direcţiei Judeţene de Control în Construţie şi din partea ITM. Acum aşteptăm raportul lor”, ne-a spus Andreea Ionescu, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Muncitri Găeşti
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite