Declaraţie fierbinte la adresa deputatului Ion Stan. Vezi cine şi-ar dori să facă „dragoste” cu el!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Declaraţie fierbinte la adresa deputatului Ion Stan
Declaraţie fierbinte la adresa deputatului Ion Stan

De când a fost debarcat de la şefia organizaţiei PSD Dâmboviţa, deputatul Ion Stan a spus „verzi şi uscate” la adresa lui Adrian Ţuţuianu, cel care ar fi făcut cărţile pentru demiterea „tartorului”. Ţuţuianu însă nu i-a răspuns niciodată la acuze. Mai mult decât atât, acesta îi susţine candidatura lui Stan pe orice colegiu. Vezi mai jos „declaraţia de dragoste” a fostului senator, către Stan.



„Eu îmi doresc ca Ion Stan să rămână la PSD. Am să îi susţin candidatura domniei sale pentru un post de deputat pe orice colegiu îşi doreşte în judeţul Dâmboviţa. Bineînţeles, rămâne ca să accepte proprunerea mea. Suntem două părţi. E ca atunci când faci dragoste”, a declarat Ţuţuianu.

Şeful Cj Dâmboviţa a mai spus că Ion Stan este în continuare membru PSD şi că va face o mare greşeală dacă va alege Partidul Conservator, aşa cum s-a vehiculat în presă.

„Ion Stan este membru al PSD Dâmboviţa în continuare. Îmi pare rău de el pentru că a adoptat această atitudine şi îmi doresc să se liniştească puţin apele. Sunt convins că domnul Ion Stan îşi are locul şi este respectat în PSD. Am spus tot timpul lucrul acesta şi sper că aţi observat că nu am dat niciun fel de răspuns la anumte acuzaţii pe care le-a adus într-un moment de supărare, care trebuie înţeles ca atare. Cred că ar face o mare greşeală pentru cariera domniei sale să treacă la PC, dar fiecare îşi gestionează cariera politică aşa cum doreşte”, a încheiat Adrian Ţuţuianu.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite