„De ziua ta, măicuţă!” la Centrul de Reeducare din Găeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua de 8 martie a reprezentat pentru Centrul de Reeducare din Găeşti un nou prilejde a-i determina pe tinerii instituţionalizaţi să conştientizeze respectul pe care trebuie să-l datoreze mamelor, de a le activa sentimentele frumoase de generozitate, căldură şi iubire faţă de fiinţele care le-au dat viaţă.

În cadrul proiectului educaţional „De ziua ta, măicuţă!”, astăzi, minorii vor fii angrenaţi în câteva activităţi din care vor învăţa care este semnificaţia acestei zile deosebite, dar vor confecţiona şi felicitări pe care le vor trimite mamelor, bunicelor sau prietenelor. De asemenea, printr-un program cultural-artistic adecvat momentului se va omagia femeia ca mamă, soţie, bunică, învăţătoare şi profesoară.

La activităţile educative de după amiază, minorii şi minorele vor aduna împreună, ajutaţi de educatori, informaţii, imagini sugestive, cugetări pe tema Zilei de 8 martie şi vor realiza împreună un panou cu tilul „Ziua mamei”. Acesta va fii afişat  în una din sălile în care aceştia desfăşoară activităţile instructiv-educative.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite