De luni: Târgul ofertelor educaţionale din Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de o săptămână, începând de luni, 16 mai, elevii de clasa a VIII-a şi părinţii lor pot lua „pulsul” ofertelor educaţionale ale celor 30 de unităţi de învăţământ liceal din judeţ.

La Clubul Studenţilor din Târgovişte, Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa organizează prima ediţie a „Târgului ofertelor educaţionale”. Prin această acţiune se urmăreşte a se face cunoscute elevilor, părinţilor, partenerilor sociali şi economici oportunităţile de formare profesională şi dezvoltare personală oferite de fiecare instituţie de învăţământ.

„Între orele 10:00 – 16:00, cei interesaţi vor putea afla direct de la sursă detalii despre filiere, profiluri şi specializări, număr de locuri, dotări, precum şi despre condiţiile de studiu şi programele de educaţie şcolară şi extracurriculară”, spune inspector Mihaela Anton, purtător de cuvânt IŞJ Dâmboviţa.

În 20 iunie este programată evaluarea la Limba şi literatura română, iar în 22 iunie la Matematică. Rezultatele vor fi afişate pe 24 iunie, contestaţiile urmând să se depună în aceeaşi zi.

În liceele din judeţ sunt disponibile pentru anul şcolar următor 5790 de locuri la zi şi 210 la seral şi fără frecvenţă.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite