De Ziua Tineretului - întreceri cu… oul în lingură la Răcari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucurie maximă pentru tinerii din oraşul Răcari şi nu numai. Ieri, autorităţile locale le-au pregătit o sărbătoare ca la carte. Elevii şcolilor din oraş şi din satele arondate au participat la o serie de concursuri sportive, dar şi la numeroase competiţii hazlii: alergarea în sac, alergarea cu găleata plină, fuga cu oul în lingură sau alergatul în cerc.

Manifestările au avut loc la baza sportivă a comunei. “Am dorit să ofer locuitorilor din Răcari, în special tinerilor, o zi pe măsura vremii, care este excelentă. Avem foarte multe concursuri distractiv-sportive, dar şi momente de dansuri moderne şi populare. De asemenea, am combinat programul şi cu un spectacol de muzică. Mă bucur că am putut să-i rup pe oameni de la problemele zilnice şi să-i adun aici, să se simtă bine, să facă sport, să petereacă, să asculte muzică”, a declarat pentru “Adevărul de Seară” edilul Marius Caraveţeanu.

Gloriile fotbalului din anii ’60, din nou pe gazon

Pe scena special amenajată pentru această ocazie, au evoluat, spre încântarea publicului de toate vârstele, formaţiile artistice din comună şi solişti consacraţi: Nicoleta Vasile, Violeta Toma şi Connect R. Ziua s-a încheiat printr-un memorabil meci de fotbal, susţinut de fostele glorii ale echipelor “Unirea Răcari” şi “Electrica Titu” sub lumina reflectoarelor. Şi pentru că ieri a fost 1 Mai, iar în tradiţia românească berea şi micii sunt la putere în această zi, nu s-a trecut fireşte nici peste acest obicei, grătarele fiind tot timpul încărcate. “Maică, n-a fost niciodată aşa de frumos la noi, la Răcari. Nu am mai văzut atât de mulţi tineri strânşi la un loc de 30 de ani. Mă uit la ei cu aşa mare bucurie, fiindcă îi văd fericiţi, bine dispuşi”, ne-a declarat tanti Maria, o bătrână care s-a învârtit toată ziua printre tineri.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite