Daniela Berechet reprezintă Dâmboviţa la concursul Top Model România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniela Berechet
Daniela Berechet

Găeşteanca este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Valahia din Târgovişte şi a păşit prima dată pe podium la castingul Fashiontv, organizat la Piteşti.

A intrat în lumea modellingului doar cu o lună în urmă. A fost descoperită de managerul unei agenţii chiar în magazinul din Găeşti unde lucrează ca vânzătoare. “De mică am avut ideea asta în minte, însă nu am dat dovadă de suficient curaj decât după ce l-am întâlnit pe domnul Petre Văceanu. Mi s-a deschis drumul acesta, fără ca eu să fac ceva. Cred că mă va ajuta foarte mult să reuşesc faptul că sunt o persoană ambiţioasă, energică şi, mai nou, încrezătoare în forţele proprii”, spune Daniela Berechet.

Calităţile au propulsat-o deja pe găeşteancă în cel mai important concurs de promovare a tinerelor modele - Top Model România, care se va desfăşura în luna decembrie la Bucureşti. Câştigătoarea urmează să participe la finala FTV Model Awards, care va avea loc la Hong Kong. “Am fost selectată în cadrul Caravanei Fashiontv organizată luna aceasta la Piteşti. A fost un casting foarte greu, motiv pentru care reuşita mă bucură şi mai mult”, spune Daniela Berechet.

Indiferent de locul pe care-l va ocupa la Bucureşti, Daniela este mulţumită că va învăţa de la designeri români de prestigiu cea mai tare lecţie de stil.

Bucharest Fashion Week, şansa de care avea nevoie

Absolventă a Facultăţii de Drept - Specializarea Administraţie Publică, Daniela vroia să-şi croiască o carieră în acest domeniu. Nu a fost să fie, însă are puterea să mai aştepte. Îşi doreşte să i se dea posibilitatea să pună în practică tot ce a învăţat, dar şi să aprofundeze autonomia administraţiei publice, temă pe marginea căreia şi-a conturat lucrarea de licenţă.

Până când şansa îi va surâde, Daniela Berechet nu a refuzat ideea de a se angaja ca vânzătoare într-un magazin de haine din Găeşti. Are deja patru ani de experienţă. “Am vrut să nu mai depind financiar de părinţi, să am un câştig al meu, indiferent cât. Lucrez de cum am terminat liceul. Tot atunci m-am înscris şi la facultate. Am mers în paralel cu amândouă. Mă trezeam dimineaţa la ora cinci, mergeam la cursuri la Târgovişte, iar de la ora două eram la serviciu până seara şi invers. A fost foarte greu, dar până la urmă m-am descurcat”, povesteşte Daniela.

Şi, fiindcă i s-a deschis mult mai uşor oportunitatea de a reuşi în modeling, tânăra de 23 de ani se pregăteşte pentru concursurile care o pot promova cu adevărat în lumea modei. Nu ar refuza nicio carieră în televiziune. “Şansa mea se cheamă Bucharest Fashion Week, cel mai important eveniment de modă din România. Tendinţele vor fi dictate de branduri internaţionale de prestigiu şi mari designeri români. Sper să mă descurc onorabil”, spune Daniela Berechet. 

Întrebări şi răspunsuri:
Ai terminat Facultatea de Ştiinţe Juridice - Specializarea Administraţie Publică. Cum se face că nu lucrezi în domeniu, că ai rămas tot vânzătoare?
Am încercat să mă angajez în domeniul pentru care m-am pregătit, însă posturile sunt blocate în administraţie. Aşa că am rămas la acelaşi loc de muncă din timpul facultăţii. Aştept să mi se deschidă o oportunitate. Sper să ieşim din criză şi alta să fie situaţia. Chiar dacă acum am păşit în lumea modelingului, să ştiţi că nu voi renunţa la ideea de a mă angaja în administraţie. Le pot face pe amândouă fără probleme.

Cum privesc părinţii tăi ideea de a face carieră în modelling?
Sunt mulţumiţi că fac ceea ce-mi place. Nu încearcă să-mi impună altceva. Când eram mică s-au preocupat să mă îndrume într-o anume direcţie. Pe vremea aceea, nu gândeam matur, nu aveam totul definit în minte. Acum, au încredere în mine că ştiu să aleg ce este bine şi că voi reuşi să fac lucrurile aşa cum trebuie.

Ce îi place:

Îmi plac oamenii naturali şi sinceri. De asemenea, pentru mine un om corect reprezintă o persoană specială. Mă pasionează călătoriile, plimbările în aer liber, sportul şi cititul.

Ce nu îi place:

Nu îmi place că trăim într-o ţară în care tinerii au şanse minime să reuşească în carieră.

Profil:
Născută: 10 iunie 1987, Găeşti
Studii: Universitatea Valahia Târgovişte – Specializarea Administraţie Publică
Familie: Necăsătorită. Are un frate mai mare

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite