Danezul este în arest preventiv pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Dâmboviţa a hotărât arestarea preventivă a lui George Daniel Uţă, în urma propunerii venită de la procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunal. În urmă cu două zile, acesta l-a băgat în comă pe un poliţist după ce l-a lovit cu o sticlă în cap într-un bar din Târgovişte.

Magistraţii de la Tribunalul Dâmboviţa au hotărât arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui George Daniel Uţă pentru tentativă de omor calificat.

Codruţ Oprea a intrat, din nou, în operaţie.

Familia este alături de el: mama, tatăl, fratele acestuia şi verişoara se roagă ca băiatul să-şi revină. „Acum jumătate de oră l-au băgat din nou în sala de operaţie. Doctorii sunt foarte rezervaţi, nu ne spun foarte multe lucruri. Am înţeles că azi-dimineaţă pupila ochiului stâng, adică din partea unde a fost operat a dat înapoi şi cea din partea dreaptă s-a umflat. Am înţeles de la medici că este semn rău. Nu vrem nimic altceva decât să se facă băiatul bine“, a spus Maria Oprea, mama lui Codruţ.

Ea a adăugat că se teme pentru protecţia sa şi a familiei sale. „Nu am primit niciun fel de ameninţări până acum. Îmi este frică dar acum vreau doar să-l văd pe picioare. Nu îmi pasă de nimic altceva: nici casă, nici masă“, a mai spus femeia, disperată.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite