Dan Şova despre Florin Popescu: Icoană a aroganţei şi tratamentului distructiv aplicat românilor în ultimii ani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD Dan Şova are astăzi program de teritoriu în Dâmboviţa. A venit la invitaţia lui Adrian Ţuţuianu ca să se pună umăr la umăr în perspectiva alegerilor din 10 iunie, unde Ţuţuianu candidează pentru şefia Consiliului Judeţean.

Pe unde merg domnii în judeţ nu ne interesează. Ne interesează doar conferinţa de presă la care Şova a participat. S-a vorbit despre sondaje, MRU, situaţia de la Senat, Blejnar, CSM, Florin Popescu. Începem cu ultimul.

Zice aşa domnul Şova:

Domnului Florin Popescu i-ar face foarte bine Opoziţia. Şi-ar mai reveni, s-ar mai odihni, n-ar mai avea posibilitatea să semneze diverse acte pe bani publici, ceea ce ar face bine cetăţenilor din Dâmboviţa, cetăţenilor României, pentru că le semnează pe banii din impozitele noastre, ar mai dispărea posibilitatea să asfalteze cu firmele doamnei Anastase.

Florin Popescu s-a manifestat, nu ca un baron PDL, ci mai rău, ca o icoană a aroganţei şi tratamentului distructiv aplicat românilor în ultimii ani. Nu-l cunosc personal, nu ştiu ce calităţi are, ştiu sigur ce defecte are, pentru că le-am văzut manifestate.

Cred că are două lucruri de rezolvat: primul lucru este cu cetăţenii care să-l trimită în mod politicos acasă şi al doilea cu organele de urmărire penale care să stabilească dacă a greşit sau nu cu ceva, ca să nu spun eu treaba asta.

Restul, altădată. Onoare muncii!

Sursa: politicabroastei.ro


Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite